Moderátoři: smith

patason

Uživatel

Zaregistrován:
9. 7. 2007

Vytvořeno:
25. 3. 2016, 08:56

pro patason: Jestli jste členem ČNS, začnu vážně uvažovat o ukončení členství v této pobočce. Chcete udělat z ČNS uzavřený klub? Předražené věci k prodeji vidím nejčastěji na stolcích každé třetí pondělí v Praze na hlavním nádraží. Pořádá ČNS.

No klidně ukončete členství, v této i všech ostatních pobočkách:-D Je to vaše výsostné právo, já do ČNS už dávno nikoho nelanařím:-D
BTW: s pražským hlavním nádražím nemám vůbec nic společného;-)

patason

Uživatel

Zaregistrován:
9. 7. 2007

Vytvořeno:
25. 3. 2016, 09:13

Evropa1 napsal/a:

Ale tyto informace (zde hovořím jménem svým a jménem několika kolegů, které znám)......
......
Na tento stav poukazuji nejenom já, ale zatím chci být členem ČNS, ale .........

Tak polopatě:
Benefit členům = pro členy i nadále zdarma -> ergo žádné klacky pod nohy -> pro členy vše jako doposud = beze změny
Pozor - důležité! - jedná se dle stanov a aukčního řádu ČNS o neveřejné aukce (narozdíl od Raucha apod.) -> ergo by na ně měli mít přístup pouze členové (a max. jejich hosté).
Těmi chytráky jsem měl na mysli nesběratele nebo třeba i zloděje, co někde ukrad sbírku a teď hledá, kolik za to...

Kucera

Moderátor

Zaregistrován:
6. 7. 2009

Vytvořeno:
25. 3. 2016, 09:17

To Patason - znovu Vám připomínám aby jste se na to od kdy jsem členem informoval u těch členů výboru ČNS PG kteří vedli evidenci členů (dříve PEHU, nyní LukeH2O). To že jsem se vydával při diskusi s Vámi za nečlena mělo své důvody, ukáží se tak nejpřirozenější reakce. Je zajímavé že jste nezkopíroval také mojí nabídku sponzorského daru a také Vaše další nenávistné reakce.
Prosím kolegu PEHU (příp.LukeH2O) zda by zde mohl uvést datum od kdy jsem členem a kdy mi byla poskytnuta práva přístupu do databáze ČNS PG. Děkuji.

Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

Vytvořeno:
25. 3. 2016, 09:28

Evropa1 napsal/a: Ale tyto informace (zde hovořím jménem svým a jménem několika kolegů, které znám)...... ...

Asi jsem to špatně napsal, ale bylo to myšleno ve dvou rovinách.

1) Snažím se každému začínajícímu sběrateli, který má zájem mince kupovat, nabídnout pohled na pobočkové aukce, kde by se učili poznávat nabídku, ceny atd. To znamená, že zastávám názor, že z tohoto důvodu by měl mít i nečlen právo tyto aukce sledovat a v jeho rozhodovacím procesu by se mělo jednat o jistý návod, jestli vstoupit do ČNS, nebo nikoli.

2) Jde o jistý princip, že přílišné uzavírání se do sebe by bylo spíše na škodu. Ano umožněme dražbu pouze členům, ale i dnes má například vstup do sálu volný téměř každý a z toho vyplývá i dražba (samozřejmě k tomu je potřebný člen).

A co se týče zlodějů a zjišťování cen. Přeci tento problém neleží v tom, jestli zamezím těmto lidem přístup na stránky aukcí ČNS. Nebo je tak složité si na internetu nalézt stránky soukromých aukcí a tyto informace si vyhledat zde?

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

patason

Uživatel

Zaregistrován:
9. 7. 2007

Vytvořeno:
25. 3. 2016, 09:33

To Patason - znovu Vám připomínám aby jste se na to od kdy jsem členem informoval u těch členů výboru ČNS PG kteří vedli evidenci členů (dříve PEHU, nyní LukeH2O). To že jsem se vydával při diskusi s Vámi za nečlena mělo své důvody, ukáží se tak nejpřirozenější reakce. Je zajímavé že jste nezkopíroval také mojí nabídku sponzorského daru a také Vaše další nenávistné reakce. Prosím kolegu PEHU (příp.LukeH2O) zda by zde mohl uvést datum od kdy jsem členem a kdy mi byla poskytnuta práva přístupu do databáze ČNS PG. Děkuji.

Člověče nešťastná, vždyť já vám nic nepíšu o tom, od kdy nebo zda jste nebo nejste členem. Ani jsem neměl nic do činění s odmítnutím vaší nabídky (byť pouhé proklamace) jakéhosi sponzorského daru) Mě jste úplně, ale úplně ukradenej i s vašimi psychopatickými hrami na odhalování a zatajování čehokoliv. Jsem jen napsal, že za vyžírku jste se označil v diskuzi před sedmi lety vy sám, což byla jen reakce na to, že jste mně z toho nařknul v hysterické reakci na můj dnešní komentář (naprosto neadresný) k vašemu příspěvku o zpoplatnění nějaké další internetové databáze... Takže si zobněte něco xanaxu, nebo co papáte, nebo se ze mně poblejte, když vám to udělá dobře, ale přestaňte se do mně navážet, buďte tak laskav;-)

patason

Uživatel

Zaregistrován:
9. 7. 2007

Vytvořeno:
25. 3. 2016, 09:41

Asi jsem to špatně napsal, ale bylo to myšleno ve dvou rovinách. 1) Snažím se každému začínajícímu sběrateli, který má zájem mince kupovat, nabídnout pohled na pobočkové aukce, kde by se učili poznávat nabídku, ceny atd. To znamená, že zastávám názor, že z tohoto důvodu by měl mít i nečlen právo tyto aukce sledovat a v jeho rozhodovacím procesu by se mělo jednat o jistý návod, jestli vstoupit do ČNS, nebo nikoli. 2) Jde o jistý princip, že přílišné uzavírání se do sebe by bylo spíše na škodu. Ano umožněme dražbu pouze členům, ale i dnes má například vstup do sálu volný téměř každý a z toho vyplývá i dražba (samozřejmě k tomu je potřebný člen). ...

Máte pravdu, neleží.

Kucera

Moderátor

Zaregistrován:
6. 7. 2009

Vytvořeno:
25. 3. 2016, 10:15

Ubohá potrefená husa zakejhala?;-)

Ano opravdu neadresný komentář (v první verzi příspěvku bez toho otazníku)...
No ještě že jsem nevyhodil starý notebook s tímto emailem o změně hesla při přechodu na nové stránky:
27.9.2009 14.42
Předmět: ČNSPG - obnovení hesla
Vážený uživateli,
na Vaší žádost bylo obnoveno heslo k Vašemu účtu na webu ČNS. Nové heslo je ..... Hezký den.

Pro kontrolu data Vámi citovaný můj příspěvek #1025 zde: https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/technicke-zalezitosti-ohledne-webu-pobocky-prazske-grose-2009x41
Takže příště si ušetřete Vaše komentáře, zrovna od Vás zde nebudu žádné Vaše narážky nebo urážky trpět.

patason

Uživatel

Zaregistrován:
9. 7. 2007

Vytvořeno:
25. 3. 2016, 10:57

Vy jste mi ale šibal, pane Kučero:-D Dnes mně asi opravdu rozesmějete:-D
Když jsme u těch přesných časů a dat:

• neadresný byl můj přispěvek ze 7:18 (v něm o vás nepadlo ani slovo;-)),
  • na který jste hystericky reagoval v 8:14 (kde jste mi to teda pěkně nandal:-D),
  • vámi citovaný můj příspěvek z 8:48 již je zcela adresný (s otazníkem i bez otazníku), ovšem adresát nechť se identifikuje sám;-)
  • dále nikde neřeším od kdy jste nebo nejste členem ČNS nebo ČNSPG, jak se neustále dožadujete, abych si zjistil - je mi to úplně jedno;
  • a konečně žádný váš proklamovaný sponzorský dar jsem já neodmitl, jak mi neustále cpete - to si vyřiďte s Kacurem!
    Ještě něco mi chcete vmést do xichtu?! Běžte se vyblinkat;-) 😈
taho

Uživatel

Zaregistrován:
7. 2. 2011

Vytvořeno:
25. 3. 2016, 12:30

Vy jste kolega sběratel? Ty www stránky ve vašem profilu patří vám patasone?

patason

Uživatel

Zaregistrován:
9. 7. 2007

Vytvořeno:
25. 3. 2016, 12:35

taho: ne, ten odkaz tam mám nedopatřením:-D

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.