Moderátoři: smith
Poslal som to ten istý večer, ako mi prišiel mailom reminder zo sixbidu. Problém zrejme nastal niekde medzi aukčným domom a sixbidom. Bola to 2-dňová aukcia a moje veci išli druhý deň, takže áno, limity mohli ukončiť skôr ako si sixbid myslel. To je už jedno, nepos...m sa z toho a mám ponaučenie.🙂
Veď píšem, že to bol víkend "blbec"... do dvoch aukcií som posielal limity, u dukáta live-bidding a všade sa mi prd podarilo 😁 ...plus aukčné servery, kde tiež nula bodov...to sa mi už sakra dlho nestalo 😈
to kacuro: No to máš recht, ušetril som toľko, že môžeme chodiť až do Vianoc na adventné večere. 😃 Akurát sa to nesmie dozvedieť lupola.
No,alespoň vám zůstali peníze.
Já vydražil před měsícem něco u Herrera,ovšem někomu"kompetentnímu"se povedlo zkonit mou mailovou adresu-rozhodli se tedy zaslat mi fakturu poštou-v obyčejném dopise.
Ten putoval z Madridu rovných 26 dní(!!),urychleně jsem tedy částku uhradil..a potvrzení spolu s dotazem zda je vše v pořádku odeslal.
Odpověď žádná,super jednání....jsem zvědav zda vůbec něco obdržím,nebo jsem majiteli přispěl na koridu..😕
Ja som síce písal, že som vtedy nič nevyhral, ale poplietol som si čísla položiek vo výsledkovej listine a teda jeden uhorský groš sa mi podaril. Po zaplatení som chcel, aby mi k tomu pribalili ešte jednu knihu, ale odpísali (8.12.), že už je to poslané. Minca aj kniha mi prišli až na Silvestra, pričom kniha bola poslaná 22.12. a minca 23.12. Dobré, nie? 🙂
Najlepšie bolo, že kniha za 100 eur doslova trčala z takmer úplne rozlepenej obálky, držalo to snáď na 1cm lepu...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.