Moderátoři: smith
grosove cislo se pres web neobjednavalo (!!!), ale zjistoval se predbezny zajem - probehla rezervace. kontakty na zajemce byly jiz davno MZM predany, zda budou chtit po mne zajemce znovu obeslat ci zda se s tim vyporadaji sami, netusim.
prispevky do FN 2013/1 (grosove cislo) i 2013/2 jiz prosly finalnimi korekturami a pokud vim, mely by cekat na tisk, pokud jiz dokonce nejsou i vytistene. az se trochu v novem roce rozkoukam, zkusim zjistit, co je noveho. grosove cislo je touzebne ocekavano i dalsimi zajemci.
Pokud nedošlo ke změně, mělo jít číslo do tisku až těsně před svátky, ale toto info mám přímo od DG z 11.prosince, ale nevím zda tomu tak nakonec bylo...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Neni, obalka s vysledky a fakturou chodi v pripade, ze jde o prvni aukci dotycneho, prilis velkou castku nebo pokud si ma mince vyzvedavat osobne.
V ostatnich pripadech by prisly i mince.
Jinak by me ale zajimalo podle ceho to bylo uhrazene, celkova castka prece zavisi na postovnem ktere se prece jen muze pripad od pripadu lisit..
Voloda16 - podle mě to je normální - opakovaně u různých firem to u mě probíhalo také tak
- krátce po aukci přišla informace (faktura) mailem, podle těchto údajů jsem zaplatil a za pár dní přišla poštou stejná faktura na papíře a za dalších pár dní pak mince
pokud bys považoval dobu od uhrazení za dostatečně dlouhou pro připsání peněz na jejicih účet a odeslání i doručení - a mince stále nepřicházely, tak jim musíš napsat
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.