Moderátoři: smith
Jako obvykle - pozdě. To je hlavní důvod proč ani tentokrát na aukci nepojedu, už mi jednou stačilo zklamání z aukce, z které jsem musel prchat na poslední použitelný vlak, abych pak zjistil, že některé zajímavé mince z císařství, o které jsem měl zájem, šly zpět, případně poměrně levně.
Tak to ma mrzi, ze neprides. Rad by som s tebou pokecal aj osobne. Ja tentokrat pridem, ale uz skoro rano, takze budem musiet cakat cely den, hoci pokial viem, tak antika mala byt povodne ako prva, len potom ju presunuli. Bohuzial je to tak, ze antika je v Cechach a na Slovensku len chudobnou pribuznou numizmatiky a stale odsuvana na vedlajsiu kolaj😞
nebo si zamluv levný nocleh dopředu, dobře nakupuj a v neděli domů...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Ale on tento problém jde vyřešit. Nejdůležitější je si mince prohlédnout a pak se nějaké schůdné řešení najde. Také se mě stala skutečnost, kdy se aukce protáhla a já jsem musel odejet domů, ale domluvil jsem si například dražbu přes telefon.
Zkuste se u Aurey informovat, jestli tato možnost přichází v úvahu.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Tato aukce je zajímavá a to z několika důvodů. Zmíním jeden.
Před určitým časem se zde vedly diskuse se zastánci investování do zlatých mincí, kteří v době růstu ceny zlata počítali zisky, naopak oponenti je vyzývali k opatrnosti.
V této aukci je velká nabídka zlatých mincí a pokud vynecháme ty sběratelské, pak i těch komerčních je dostatek. Zajímavé bude sledovat jejich ceny. Možná, že vydražitelé budou v těchto případech platit i s poplatky pouze ceny zlata. Pak si položme otázku, kolik dostanou majitelé?
Nic neroste do nebe, tedy i zlatá bubline musela jednou prasknout a ti, kterým zůstal černý Petr v ruce,. bude mít smůlu.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
V těchto případech platí jedno krásné pravidlo. Když je cena na maximu a velcí se potřebují svých zásob se ziskem zbavit, zdělovací prostředky jsou zahlceni informacemi o výhodnosti investování do určitého podkladového aktiva. Tim přitáhnou neznalé, kteří nakupují. Když se zásob zbaví, pošlou cenu dolů, čímž vyvolají paniku. Když je nálada nejhorší,zdělovací prostředky jsou plné katastrofických scénářů a drobní se s velkým prodělkem všeho začínají zbavovat, oni nakupují. A stále dokola.
podle mne se zas s prominutim naky pitomci s dojmem, ze vi vic nez bytek sveta, najdou a ceny zase budou atakovat naprosto nelogicke castky (ostatne je krasne videt, jak ti, co nakupovali za blbe ceny se za ne stale snazi prodavat). pravda ale je, ze u tech nejobycejnejsich veci, co maji spekulanti doma po desitkach ci stovkach kusu to asi fakt pujde za volacku (pokud i ta je vubec realna, uprimne jsem se ani nedival a ten zlaty vyron na zacatku jsem preskocil)
jinak s tim, co pisete se da jen souhlasit, jen kde vzit a nekrast😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.