Moderátoři: smith
Trochu odbocim, i kdyz skrz cenu to je - tohle je standard cena za tento dukat?
https://www.kuenker.de/AuktionDetail_en.kuenker?lager=00074&los=5458&utm_source=inova GmbH&utm_medium=email&utm_campaign=09-10-2013 A236-239 RESULTS EN&utm_content=Mailing_6678912
Toto se nebude týkat číslovaného dukátu, ale spíše dostupnějších věcí (široký pojem). Např. aukce se koná 100 km od mého bydliště a draží tam medaili (mám zájem jen o jednu věc z celého katalogu) a vyvolávačka je slibná, ale nemám foto. Tu samou věc můžu koupit v obchodě v místě bydliště ve stavu 0/0 např. o 200 - 500 Kč dráž. Cestu, výdaje a čas strávený na aukci je dle mého nutno připočítat. Takže jdu do obchodu. Samozřejmě atmosféra, setkání atd.. hraje svou roli.
Kucera napsal/a:
... zajímal by mne názor na termín "rozumná cena" který se zde objevuje velmi často od rozličných uživatelů....
Také už mi to vrtalo hlavou a po pečlivém studiu tohoto fóra a mnohé úvaze jsem dospěl k názoru že je to někde mezi:
levněji než kdekoli jinde a pod cenou😃
Myslím že kolega pzberatel to vystihl poměrně trefně.😉
taka skor technicka otazka : da sa nejako v systeme Coretech pozriet, u ktorych aukcnych spolocnosti som uz zaregistrovany? aby som nemusel vyplnat cely formular nanovo, ked som tam uz niekedy drazil.. videl som akurat v Auctions-Recent Sales zoznam aukcii, ktorych som sa zucastnil, ale z toho sa neda identifikovat o ktore aukcne firmy sa jednalo
Nebo si všechny přihlašovací kódy ještě navíc pište někam do sešitu. Může se Vám taky stát, že v některých firmách již budou Vaše kódy obsazeny a budete muset zvolit jiné. Stačí na to jeden list papíru a je to přehledné.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.