Moderátoři: smith
kacuro napsal/a:
jsem na tu službu Nume.cz s možností limitovat přes ně na aukce také zvědavý, neb podle výsledků bych měl vydražit dvě mince z pražské aukce, dosud však ještě nic nepřišlo...
Ondro, přišlo ti už něco z Nume.cz, žes něco u nich vydražil? Mě tedy zatím nic nepřišlo, přitom podle výsledků bych měl být u jedné položky také výherce...
Míro nepřišlo mi nic, už jsem dával u Nume reklamaci, odpověděli mi, že reklamaci přeposílají pořadateli aukce, že se to do tohoto pondělí vyřeší, ale zatím jsem nedostal žádné vyjádření. Asi ty mince chtěl nějaký kamarád pořadatele, tak smázli limity a dostal to za volačku ...Jiný důvod mě nenapadá ....
Tak to doufám, že můj limit (na Hradecké aukci) bude také v pořádku. Už jsem před chvílí napsal také na Nume.cz, kdy a kam mám poslat peníze a kdy mi pošlou vydraženou minci 😎
Podle mého názoru je Nume pouze zprostředkovatelem na předávání limitů pobočkách. To bude asi vše.
Následné zpracování limitů, vyúčtování, písemný vztah s vydražitelem atd. bude pouze v kompetenci poboček, pořádajících aukce.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.