Moderátoři: smith
Zaregistrován
20. 9. 2008
Je tam toho opravdu dost, uvidíme kam se to vyšplhá.
Zaregistrován
20. 9. 2008
Právě jsem si prohlédl nový katalog Aurei na prosincovou aukci kde někdo rozpustil pěknou sbírku českých denárů a také grošíků je slušná nabídka. Parvus Václava II. v nabízené zachovalosti se vidí málokdy.
Zaregistrován
16. 2. 2007
No Havlíková, Vy jste se nám praštila přes kapsu🙂
..::R::..
robert.kurucz@email.cz
Zaregistrován
23. 6. 2007
Robie : To víš, zrovna pouštěla malýmu Kačery z Kačerova a viděla, jak se strejda Skrblík koupe v mincích, a tak si říkala, že si v chce taky v penězích zaplavat.😆
Zaregistrován
12. 10. 2007
...no no,zaplať pánbůh,že to nedopadlo hůř,ale radost mám,to jo....😃 Pochybuji,ale kdyby tam byl i nějakej pražáček,aspoň jeden,ta radost by byla mnohonásobná...ani ty zlaté by tam být nemuseli,jako že tam určitě ani nejsou 😉 ...ale máme výbavu říkal manžel,zajímají ho jen ty příbory..ostatní jsou prý jen starý krámy🙄 🙂
Zaregistrován
7. 10. 2006
Míšo to teda čumim, máš docela odvahu, jít do takové aukce, když ani přesně nevíš jakou to má hodnotu. koukám, že se z Tebe stává překupník ....
Zaregistrován
12. 10. 2007
;) To tak nesmíš brát Kacuro,je pravda,že hodnotu hrubě odhaduji a nebudu lhát,že nic z toho neprodám.....
Ber to tak,že to pěkné množství literatury se bude moct dostat do rukou i vám v podobě PDF😉,a mohu říct,že nic se sbírkou neudělám bez uvážení, již mám k tomu své numismatické poradce 😋
Zaregistrován
12. 8. 2006
Ctěl bych poprosit kohokoli, kdo má scaner a katalog ČNS Brno, jestli by mi neoskenoval zlato, bohemiku, Habsburky a rodovky - i s obrazovou přílohou. Nějak mi nedošel katalog a nechce se mi jezdit na aukci naslepo. Díky
Zaregistrován
12. 10. 2007
....pošli mi tvůj mail Vassilij..
Zaregistrován
12. 8. 2006
trinitr@volny.cz
Díky moc, Míšo.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.