Moderátoři: smith
Zaregistrován
16. 2. 2007
No... patason si koukám rychle zahojil rány za Vánoční dárky.... 😎
..::R::..
robert.kurucz@email.cz
Zaregistrován
6. 11. 2008
Tak to by měl ještě prodat ty groše, tady je jistě mnoho lidí "nenažranejch".... 😃
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
7. 10. 2006
no prý z peněz co zbydou si rozdělí odměny představenstvo pobočky🙂 no a dle zavedené praxe bysme měli dostat pořádný balík, tak by měl prodat i nějaké lepší groše😃 nebo rovnou dávat naturálie - PG😃
Zaregistrován
16. 2. 2007
To jo no... dyk tam měl peněz jak za moji vejplatu🙂
..::R::..
robert.kurucz@email.cz
Zaregistrován
20. 9. 2008
Kolegové, jak dlouho trvá registrace na Aukru, myslím čas než bych mohl dražit? Objevila se tam zajímavá literatura, toho Herinka sháním.
http://www.aukro.cz/show_user_auctions.php?uid=9682791
Zaregistrován
15. 7. 2007
no ja nevim, ae asi bys to mohl stihnout... nebo ti na nej muzu prihodit, kdyz me to kolega majitel uctu dovoli 😁 😁 😁
Zaregistrován
6. 11. 2008
Ta cena je ale docela vypečená...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
20. 9. 2008
To jo, ceny nejsou nízké, ale má tam docela hledané věci. Zkusím to stihnout. V tom časopise Die Münzen jak ses ptal zda to někdo nezná by mohla být část ze zde nabízené knihy od Krusyho, byla vydána také 1974.
Zaregistrován
23. 6. 2007
Pokud to nestihneš, dej vědět. Můžu taky přihodit. Hlavně, aby sem se tady s Olim nepřehazovali.
Mně trošku láká ten Huzsár. Ale je to pálka. Budu mu psát, ať mi pošle kvalitní scan nějaké stránky. Abych si udělal představu o kvalitě. Mám ji ofocenou, ale knížka, knížka.😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.