Ja som predsa reagoval len na tvrdenie, ze existuju lepsi odbornici, ktori sa v urcitej problematike lepsie vyznaju, su uznavanejsi odbornici a podobne, iba NEMOZU publikovat. Ale publikovat mozu, iba nechcu zadarmo, to je cele. Ale potom sa stazuju, ze niekto iny publikuje ine nazory ako maju oni. Odkial na to beru peniaze neskumam, mna zaujima iba vysledok. A bohuzial ak sa dostanem iba k veciam, ktore podporuju nejaku teoriu a nejakym sposobom ju obhajuju, tak jej musim verit, pretoze ziadny iny nazor sa ku mne nedostane (odhliadnuc od tvrdeni "Nielen v tomto prípade ale aj v mnohých iných má tendenciu si vymýšlať........ niektoré jeho dokumenty boli doslova rozprávkou a fackou histórii". Praveze v dnesnej dobe mozu cokolvek publikovat zdarma, potom ich mozno zacne "odborna" verejnost brat vazne a ako skutocnych odbornikov a nasledne bude aj ochotna zaplatiti za ich dalsie publikacie. To je bohuzial zakon trhu.
Tady je zajímavá ukázka, možná jedna z variant řešení problému (jak publikovat a něco za to dostat, aniž by bylo třeba papíru) :
http://www.akademiai.com/content/pq4764502m517772/
Kromě toho se to týká arpádovských mincí.
Je to ale asi jen další forma zužitkování, článek který někde vyšel v časopise ještě nabízet přes interent.
Článek mě zajímal, tak jsem holt vzal kreditku .....
V roku 1932 sa do Madarskeho Narodneho Muzea dostal velmi zaujimavy denar. Je to pravdepodobne severska napodobenina. Averz je takmer totozny s denarom Ondreja I. CNH.I.11 iba opis je trochu skomoleny a opacny. Na reverze najdeme napodobeninu denara anglickeho krala Knuta.
Aj tento denar dokazuje ze tam kde obiehali uhorske, anglicke, nemecke a aj byzantske mince, tak tam ich aj napodobnovali. Ked ma niekto zaujem, poslem mu aj scan tohto denara.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.