Presne tak. Styl se mi zda docela v pohode, ale hmotnost nizka, vse dokonale na stredu mince (coz teda samozrejme muze byt, ale zase je to plus v cene) a v te kvalite by lidi prihazovali mnohem vice, i kdyz do konce jeste daleko. Take povrch se mi zda jako odlivany z horsi formy plus ty bublinky. Jen jsem se chtel ujistit, ze se mi to nezda samotnemu. V rukou jsem tuhletu jeste nemel.
100% falzum, velmi pravděpodobně i z horšího stříbra.
turtle: no vzhledem k "zachovalosti" by cena pravé mince zas tak jiná nebyla (a krom toho ještě není konec, nebylo by to poprvé co by na eBayi byla výsledná cena falsa vyšší než pravé mince na sálové aukci). Přeplácejí se hlavně krásné stavy.
to tezor:
zkusil jsem nafotit ten denar Severa A. bez odlesku, castecne se mi to podarilo, uz to vice vypada jak v realu, jen trochu setlejsi. Mimochodem ja za nej dal snad 100 EUR, jeste jsem to konzultoval s jednim znamym, co dela Rim, zda je ta cena OK a on rikal, ze je to v te kvalite dobra koupe. Pokud mi reknes ze je to blbost, tak se alespon poucim, ze nemam verit ani znamym (coz by bylo smutne, i kdyz mi nejde o ty penize)
Obrázky:
no pokud nebudu pospíchat, dal by se sehnat jistě za 60-80€
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Ma velmi pekne detailny na portretu, ale musime si uvedomit ze denary tohoto cisare jsou velmi bezne a 100 EUR je podle me take opravdu dost... Ale to je jen muj nazor.
Přebytky antických mincí http://imince.net/?cat=2
Katalog účelových známek http://imince.net/katalog-ucelovych-znamek/
Tovy: tady na te fotce vypada lip, ale ta prasklina porad kazi dojem + je tam ta divna vec v tech vlasech, o ktere nechapu co je zac, takze osobne bych tu minci nekoupil ani za vyhodnou cenu.
Znamy mozna hodne nakupuje na zahranicnich aukcich, tam je trend nakupovat krasne stavy za hodne penez, aniz by se rozlisovalo jestli jde o bezneho cisare nebo vzacnejsiho. Takze tam tech 100 EUR udelat muze (i kdyz "fajnsmekr" by si ji IMHO nekoupil kvuli tem vadam). Ale bavime se o cenach tady.
On je taky rozdil, kdyz treba nekdo kupuje mince bezne za desetitisice, pak nevidi nic divneho na tom, ze da tisice za beznou a nehledi na to, ze by ji tady na mensi aukci koupil za par set.
diky vsem za info, v noci ci zitra tu hodim par minci na feedback
tenzor: Tak to mozna vsechno vysvetluje, znamy nakupuje v Nemecku🙂
Vsechno beru. I kdyz mozna ten Constantius - ja tu bohuzel nemam vahy. Rozmery ma v nejsirsim 23 v nejuzsim 20mm, takze je to spise pulmaiorina, nicmene tlousku ma cca 2mm a ta vaha se mi zda urcite vetsi nez 5 gramu. Porovnaval jsem to s nejakymi mincemi, kde znam vahu a mozna by mohla mit tak 6-8g. ALe mozna se pletu, zkusim zitra zvazit.
Tak tu hazu par veci. Mince jsou tak tmave, ze se celkem blbe foti v seru🙂
Docela me zajima Vas nazor na ne (nebot jak nejezdim po aukcich, tak mam omezenou zpetnou vazbu). I odhad ceny. Hlavne u Faustiny (skrz to poskozeni na krku) a stavu Caliguly. U Constanse - lisi se ceny solidu v cizine a tu v CR na aukcich? Moc jsem je tu prodavat nenasel..
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.