Náhodou jsem objevil Vaši prosbu. Nepotěším Vás. Akademická malířka Anna Sládková, je dnes v Náchodě na hřbitově na tabuli cti jako významná osobnost. Její tvorba je extrémně nadhodnocena a kšeftuje se s podvody. Všude všichni odborníci píší, jak pečlivě studovala, jak významní byli její učitelé a vše je jen její lež. Neměla vysokoškolský titul, neměla ani maturitu. Mel jsem možnost poodhalit její "tvorbu" i pracovní vůni jejího atelieru. Pouze podvod. Odbor kultury, městská rada, starostal, historická komise, galerie Nové Město n.M a další hrají hru na mrtvého brouka a nekomunikují. Nechce se mi věřit, že ani jeden z nich neudělal normální dotaz na AVU. Vloudila se do přípravného semestru, a nebyla připuštěna k dalšímu studiu. Tudíž informace o její kvalitě je Bohapustá lež. Tudíž hodnota dnes sice nějaká je, ale je to časovaná bomba. 735294010
Neplním dnešní požadavek „vždy vše rychle stručně jasně“, jak pomíjivá móda žádá. Není mým zvykem zbytečně kydat hnůj, vždy a za vše urputně bojovat, zveličovat katastrofické scénáře, vnucovat momentálně moderní myšlenku, ani zesměšňovat. Je-li jedna ze součástí hodnocení (zde vzdělání) lživá, potom celkový výsledek kulhá. Každý boj přináší boj. Taktické mlčení je také součást bojů. Nebojuji, snažím se o (s)mír. Snažím se bránit druhé i sebe před jednostranným pohledem i častou lží, která se uhnízdila všude i se svými dopady (i v umění).
My tady nebojujeme.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.