Moderátoři: smith
Zaregistrován
16. 1. 2010
Dobrý den,
už dlouho přemýšlím o koupi alba na mince. Asi nejkvalitnější budou od firmy LEUCHTTURM. Myslíte, že je vhodné jej koupit na aukru?
Našel jsem tuto aukci
http://aukro.cz/nove-zasobniky-na-mince-numis-s-kazetou-a-listy-i1667734763.html
je tato cena dobrá? Popřípadě kde koupit lépe?
Předem děkuji.
Zaregistrován
1. 10. 2008
Oficiální cena v katalogu je 9,95 eur... Takže to moc dobrá cena není...
Le Corbusier: „Buď tím, kým jsi“
Zaregistrován
1. 10. 2008
Záleží na tom, kolik těch alb chcete a jestli je chcete i s tou kazetou...
Zaregistrován
1. 8. 2010
Tie plastové listy vo vnútry sú dosť nekvalitné, lámu sa. Jeden taký vlastním. Treba radšej investovať.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
16. 1. 2010
Děkuji za odpovědi. Nejspíš si ho objednám z doporučených stránek. A listy (kvalitnější) si případně dokoupím.
Zaregistrován
1. 10. 2008
Jo no, v katalogu co mám jsem to buď přehlídnul, nebo to tam ještě nebylo (mám možná starej), ale v odkazech jsou obě možnosti.
K té ceně, poslední dobou nějak přestávám aukro sledovat, toho bahna je tam tolik, že bych se nedivil podrazu ani od superprodejce, dal bych přednost e-shopu... Nevím jak Vy, ale parkrát jsem tam zahlídnul něco, co prodejce označoval za výrobek Leuchturmu a lidi neznalí přihazovali až skoro víc než byla cena v kameném obchodě, ale Leuchturm to nevidělo ani z vlaku. (rozhodně neříkám že to je nebo bude tento případ, viděl jsem to tak před rokem asi...)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.