Moderátoři: smith
Zaregistrován
9. 12. 2007
A co použít takovéto světlo? Cena není tak hrozná, upevnit by se to na něco dalo.
Obrázky:
Zaregistrován
27. 12. 2010
Na makrofoto nevhodný pokud je to uchycený v sáňkách na foťáku.
Mrkni na http://www.paladix.cz, je tam pár článků.
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.
Zaregistrován
9. 12. 2007
Já ani nemám v úmyslu upevňovat to světlo na foťák. Mě jde spíš o to, že by se s tím snad dalo svítit, má to dokonce různěbarevné filtry. Dá se tam nastavit intenzita svícení. Na tom odkaze jsem hledal, ale asi špatně, páč jsem tam nic o tomhle svícení nenašel.
Zaregistrován
15. 7. 2007
po svych experimentech s nasvecovanim bych ho ja nedoporucoval. btw. kolik prispevku nazpet jste cetl?
Zaregistrován
9. 12. 2007
No snažím se vracet, ale tohle mi asi uniklo. A co použít jen tuhle žárovku do lampy, respektive dvou?
Obrázky:
Zaregistrován
15. 7. 2007
podle meho nazoru dopadne urcite lepe, nez predchozi alternativa
Zaregistrován
6. 7. 2009
Tak jsem taky zaexperimentoval s umelym osvetlenim (doposud jsem vse takrka vyhradne fotil pri dennim svetle).
Mince z kapsy, bezna kancelarska stropni zarivka, pauzak, zadne dodatecne upravy (celkove naklady 2,-Kc za pauzak)
Obrázky:
Zaregistrován
23. 12. 2010
Páni, to jsem nevěděl, že naše dvacka je taková krásná mince🙂
To je bez dobarvování (zvýšení saturace)?
Zaregistrován
15. 7. 2007
uprimne netusim, co s tim ten fotak dokazal udelat (mozna ma nejakej filtr, prip. ma ten pauzak nejakej nadech, ci je spatne udelana korekce na bilou - nemohu posoudit). ta zluta samozrejme prirozena neni.
ja jsem tedy dodatecnou upravu udelal - fotku jsem orizl (to musel ostatne kolega taky). jinak opravdu to co vidite, neni zadna retus, toto leze z meho fotaku. obe sou focene s obycejnou stolni lampickou, jedna bez rozptyleneho svetla, druha s rozptylem. bordelu na minci si nevsimejte, ani fleku, fakt tam je, holt sem zrovna hrabl po necem, co tu mam nachystane na pozdejsi studium na stole 😳
Obrázky:
Zaregistrován
6. 7. 2009
Upravy nebyly zadne krome orezu. Byl to jeden z prvnich pokusu, nevim proc se to prozlutilo, stribro mi vyslo prirozene:
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.