Moderátoři: smith
Zaregistrován
30. 11. 2007
Cenu si již nepamatuji, je to dost dlouho, ale typoval bych 1000-1200 Kč. Přípojku na externí blesk jsem nepotřeboval. Využíval jsem vždycky zapnuto / vypnuto.
Zaregistrován
8. 12. 2009
ta lupa je tam jenom vložená; foceno z ruky přes lupu
Obrázky:
Zaregistrován
15. 7. 2007
parada a diky vsem za reakce vcetne te na to "napojeni k blesku". mezitim mi prislo i potvrzeni z obchodu, ze lupa lze opravdu oddelat, cituji "ano lze to bez problemu vymontovat povolenim spodniho krytu".
navic jak vidim, jde dobre fotit i pres tu lupu a zda se, ze tato je kvalitni (o vikendu jsem si zkousel hrat i s lupou, ale od tamanu a mince byla vazne sisata!!!), takze pro foceni je mozno ji tam i nechat, fotka je moc hezka a zda se splnuje me predstavy co se osvitu tyce dokonale, takze zarizeni pujdu objednat (a mince je taky super, gratuluju).
az si sobecky objednam sam, hodim sem samozrejme odkaz - to aby na mne pripadne zbylo. jinak zkusenosti, az mi zbozi dojde, zverejnim, takze kdo si chce pockat, muze. tech lamp maji vicero provedeni, mne zaujala tato, nebot se na ni prestahuju i se svym "udelatkem", ktere pripadne jen mirne poupravim (tj. z lampy si pokud to pujde udelam zaroven i stativ - tak jak to mam viz foto vyse). cena sice neni nijak prizniva a odpovida tomu blesku (jeho soucasne cene), ale beru to tak, ze lupa s takovymto osvetlenim mi poslouzi i v pokrocilem veku, az budu z toho mzourani na drobaky slepej jak krtek.
Zaregistrován
15. 7. 2007
http://www.hotair.cz/pom_lam.php?a=42
komunikace pomerne rychla, uvidime, jak to bude s dorucenim
Zaregistrován
6. 2. 2009
Oliver, ja mám niečo podobné na známky, tak len malá poznámočka: pozor na tú svorku, ktorou sa to upevňuje na stôl. Je to z umelej hmoty, a pri prílišnom doťahovaní to môže prasknúť (ako mne).
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Zaregistrován
15. 7. 2007
jj, diky - to je pripadne dulezite upozorneni i pro ostatni. ja mam takovu na stolni lampe, kterou z toho duvodu nekdo vyhodil (jinak jako nova), takze jsem si udelal vlastni ze silonoveho bloku a zbytek jsem nahradil kovem a jsem spokojeny.
jinak jsem si vybral tu s tim stojankem, tak doufam, ze to bude mene nachylne k rozbiti - no uvidime.
Zaregistrován
23. 10. 2006
Zaujímavá adresa; dakujem.😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
23. 4. 2008
Já jsem si před nedávnem vyrobil takovýto bazmek... Jsou to LED diody na pásku, nad tím (to bílé) je možnost přidávat na intenzitě. Tady na této fotce je použito nejmenší osvícení, při největším by kvůli ztmavění obrazu nebyl vidět ten regulátor. Sice jsem to původně vyrobil na mikroskop, ale jde to použít i na focení. Jen jsem si zatím nekoupil vhodný malý stativ... 😆 😁
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.