Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
9. 2. 2008
Abych pravdu řekla, tak stim sa doma taky počítá !
Zaregistrován
20. 6. 2011
Mne sa osvedčilo nakupovať anglické známky na britskom ebay od predajcov, ktorí posielajú známky len v rámci UK, lebo tam odpadá drvivá časť prihadzujúcej konkurencie. Známky si potom nechávam posielať na adresu môjho kamaráta, ktorý pracuje v Aberdeene a domov chodí každé 3-4 mesiace. Vždy príde s obrovskou zásielkou známok, za ktorú by som Však zaplatil za normálnych okolností oveľa vyššiu sumu :-) Anglické známky, myslím základné katalógové typy, som si kúpil skutočne za zlomok ceny.
Zaregistrován
7. 6. 2010
ked mas moznost tak to treba vyuzit...
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Zaregistrován
12. 6. 2012
Kdo z vás jde do té Lady Mc Leod?🙂
Ale vůbec tam má Burda některý zajímavý věci, jenže nechce prozradit zdroje (naštěstí kolonie a tomu podobné nesbírám).
Zaregistrován
23. 10. 2010
Hnusně střižená. Počkám si na luxusní střih a ** 😁
Zaregistrován
10. 2. 2006
Zadní část obálky se služební známkou. Zajímavostí jsou dvě doruční razítka Peshawaru, což je neobvyklé.
Datum je nečitelné, ale známky byly vydané v r. 1909, Durandova linie oddělující Afghánistán od Britské Indie v r. 1893. Jak je vidět, tak si Afghánci s tímto hlavu nelámali, správně by vedle služební známky měla být i odpovídající známka tehdejší Britské Indie. Jak to bylo v případě služebních dopisů není přesně známé, je to de facto zasílání dopisů do zahraničí a Afghánistán se stal členem UPU až v r. 1928.
Obrázky:
Zaregistrován
7. 6. 2010
zaujimava informacia!
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Zaregistrován
6. 11. 2008
Zajímavé užití nouzového gumového razítka p.ú. Kábul v závěru roku 1961(či krátce později) společně s méně častým užitím dvoupásky emise pro sběratele Mi.č.549 😉
Obrázky:
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
10. 2. 2006
Díky za ukázku, tohle období dosud nikdo řádně nezdokumentoval. Zdánlivě se jeví jako málo zajímavé, ale zdání často klame...
Zaregistrován
23. 3. 2009
Proč myslíš, že ta emise byla „pro sběratele“?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.