Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
23. 2. 2009
To zorge88: This is the old version, in the upgrade it includes several similar items.
Zaregistrován
26. 2. 2012
Zaregistrován
10. 2. 2006
To zorge88: You can write to me on my e-mail: Jaromir.Petrik@seznam.cz
Zaregistrován
10. 2. 2006
Přidávám obálku se zajímavým odesílatelem - Julia G. Hopkins z britské ambasády v Afghánistánu. Není vyloučeno, že jde o manželku, nebo někoho z rodiny Mjr. Hopkinse, jednoho z největších sběratelů a badatelů poštovní historie Afghánistánu. Ptal jsem se již Johna Wilkinse, který tuto možnost připouští, ale bohužel si nepamatuje jméno manželky Mjr. Hopkinse, kterého znal.
Obrázky:
Zaregistrován
23. 2. 2009
Zaregistrován
6. 11. 2008
Tak po delší době zase jeden unikátní kousek do sbírky 😋
Dvojici známek s vynechanou perforací literatura u této emise nezná, tak proč ne zrovna 5x v celém TL... (ještě že se to po otočení vejde na A4 😁 )
Obrázky:
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
23. 2. 2009
No pěkný, ale myslím, že SG na této emisi obdobnou variantu vede.
Unikát to asi nebude, protože 4-block s vynechanou perforací na této hodnotě taky mám. V celém archu je to ale pěkný. Rád si počkám až to bude ve výstavním exponátu.
Zaregistrován
6. 11. 2008
U výplatní emise 1939(až47) je u hodnoty 1 Afg. Mi.č.292 jako a) uvedena barva rotlila(cena 3 MiM), jako b) schwarzrosa(cena 300 MiM) s tím, že pod koncem série je textová poznámka, že této barvy byl vytištěn v srpnu 1948 pouze 1 arch a jedna známka je též známa na letecké celistvosti.
Je ta tmavá barva u třetí známky ta vzácná? (ty první dvě pokládám za odstíny té běžné)
Názory??? 🙂
Obrázky:
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
7. 6. 2010
pochybujem ze by to mala byt cierno fialova, nebude to posobenim svetla, pripadne zlym ulozenim???
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.