Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
12. 10. 2010
To jsme na tom hodně podobně, akorát já členem SČF jsem 😉
Zaregistrován
23. 2. 2009
Dracek napsal/a:
Ano, rozhodil jsem si materiál prvních cca 64 stran do zásobníku a to pak člověk teprve vidí, co chybí...(ačkoliv kdo by to u nás mimo 2-3 lidí poznal a myslím, že toho mám už celkem dost).
To že něco chybí, to bych pro začátek vystavování neřešil, stačí dostat 65 bodů ze 100, abys postoupil na regionální výstavu. A jestli dostaneš 65 nebo 90 bodů nic víc neřeší, jenom postup 🙂.
Já z nové oblasti (Travankor a Travankor-Kočín) to taky kompletní nemám a asi ani nikdy mít nebudu, ale to bych potom nikdy nevystavoval kdybych čekal až to bude OK.
S časem to u mě taky není příliš dobré, ale pokusím se to stihnout.
Zaregistrován
6. 11. 2008
uvidím, ale zatím je šance tak 30:70 v neprospěch výstavy...
a z jiného soudku - nedávno vydraženo(ještě nemám v ruce)
Zajímavé znehodnocení přepisem praděpodobně z nějakého malého úřadu, jen budu muset najít někoho, kdo rozluští odkud byl dopis poslán, razítko z Kábulu je jen průchozí(ale tarifně je vyplacen správně) 😃
Obrázky:
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
23. 2. 2009
Ukaž detail, třeba to přečtu. Nějakou známku znehodnocenou perem mám asi taky.
Zaregistrován
6. 11. 2008
Jak jsem psal, zatím to nemám doma, takže jedině zvětšit tento obrázek...
Jinak jen známek znehodnocených přepisem mám více,ale většinou tam psali jen datum, tady to ale vypadá i na místo.
Zaregistrován
23. 2. 2009
Taky tarif je tam napsaný - 3 afghani 25 pulů, nad oválným příchozím razítkem USA. USA je snad nejběžnější destinace do ciziny. Ještě mám Německo a taky Egypt.
Zaregistrován
6. 11. 2008
detail...
Obrázky:
Zaregistrován
6. 11. 2008
Ano nejběžnější cizina dopisů z Afghanistanu cca do roku 1960 je asi Pakistán, USA, Indie, Německo, Švýcarsko a ČSR. Další již méně a nebo filatelistické...
Zaregistrován
23. 2. 2009
No tak nevím, jak asi víš, tak se arabština píše zprava doleva kromě čísel. Tady mi to přijde zprava jako datum 18.12., ale pak už to čitelné není.
Zaregistrován
6. 11. 2008
Ano, číslice a pár měst přečtu také, ale tím mé znalosti místních textů končí.
Osobně jsem šťasten kdykoliv seženu dopis poslaný z jiného města než Kábul nebo i určitelné razítko na známkách...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.