Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
To jsme na tom hodně podobně, akorát já členem SČF jsem 😉
Dracek napsal/a:
Ano, rozhodil jsem si materiál prvních cca 64 stran do zásobníku a to pak člověk teprve vidí, co chybí...(ačkoliv kdo by to u nás mimo 2-3 lidí poznal a myslím, že toho mám už celkem dost).
To že něco chybí, to bych pro začátek vystavování neřešil, stačí dostat 65 bodů ze 100, abys postoupil na regionální výstavu. A jestli dostaneš 65 nebo 90 bodů nic víc neřeší, jenom postup 🙂.
Já z nové oblasti (Travankor a Travankor-Kočín) to taky kompletní nemám a asi ani nikdy mít nebudu, ale to bych potom nikdy nevystavoval kdybych čekal až to bude OK.
S časem to u mě taky není příliš dobré, ale pokusím se to stihnout.
uvidím, ale zatím je šance tak 30:70 v neprospěch výstavy...
a z jiného soudku - nedávno vydraženo(ještě nemám v ruce)
Zajímavé znehodnocení přepisem praděpodobně z nějakého malého úřadu, jen budu muset najít někoho, kdo rozluští odkud byl dopis poslán, razítko z Kábulu je jen průchozí(ale tarifně je vyplacen správně) 😃
Obrázky:
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Jak jsem psal, zatím to nemám doma, takže jedině zvětšit tento obrázek...
Jinak jen známek znehodnocených přepisem mám více,ale většinou tam psali jen datum, tady to ale vypadá i na místo.
detail...
Obrázky:
Ano nejběžnější cizina dopisů z Afghanistanu cca do roku 1960 je asi Pakistán, USA, Indie, Německo, Švýcarsko a ČSR. Další již méně a nebo filatelistické...
Ano, číslice a pár měst přečtu také, ale tím mé znalosti místních textů končí.
Osobně jsem šťasten kdykoliv seženu dopis poslaný z jiného města než Kábul nebo i určitelné razítko na známkách...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.