Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Dobrý večer.
Viem, že to sem nepatrí, ospravedlňujem sa vopred, len neviem, kam to zaradiť, a dúfam, že si to všimnú moji minulý debatujúci a niečo mi ktomu napíšu. Prípadne ma prenesú na inú časť fóra, kde by sme mohli pokračovať. A ide o preklad článku od tohoto pána, nie jeho názor. Aby neprišlo k omylu. Ďakujem.
http://www.chelemendik.sk/USA_nesmie_rozputat_vojnu_846631582.html
No asi to sem opravdu nepatří a admin to zřejmě někam hodí, ale jen tak jsem to přečetla a je zajímavé, že když se doma baví taťka s dědou, tak toto tvrdí odjakživa a asi i dalších x-milionů lidí, kteří mají pět pohromadě.No a náklady třeba na Irák se lehce vrátí v podobě ,,zprivatizovaných"(doufám, že jsem to napsala správně) ropných polí.
Nějaké přírůstky z cca posledního týdne... 😃 😋
(jen ta peněženka je nějak divně prázdnější 😕 )
Obrázky:
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
A víš jak by jedné známce bylo samotné na celé stránce smutno?!?
tak Dracek zbiera kompletne PL ako znamky... ja tiez pri CSR musim mat i 10-bloky aj PL....
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Původně jsem to dost chtěl, ale momentálně to bohužel vypadá, že neudělá...😐
(snad na nějakou další premiéru...)
Ano, rozhodil jsem si materiál prvních cca 64 stran do zásobníku a to pak člověk teprve vidí, co chybí...(ačkoliv kdo by to u nás mimo 2-3 lidí poznal a myslím, že toho mám už celkem dost)
S časem no vůbec žádná sláva a navíc jsou nějaké soukromé věci s momentálně vyšší prioritou než hobby, takže to vidím na budoucí další premieru nebo zkusím zažádat o ohodnocení v základní kategorii přímo komisi na SČF(pokud nebude další premiera na dlouho v plánu...).
P.S. Sranda je, že já vlastně letos ani nejsem členem SČF a nijak to nepocituji.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.