Zaregistrován
27. 2. 2010
Tak se přiznejte, kdopak mi vyfouknul pol. 575 na aukci v Kladně?! Mohl by mi ten dobrodinec aspoň poslat sken (nebo ho tady zveřejnit)? 👿
Zaregistrován
24. 2. 2009
Tak tentokrát se uvidíme osobně, dorazím se na Vás " pražáky " podívat. Už se těším, na jaře jsem nebyl, pokecáme.
Zaregistrován
24. 2. 2009
Tak už jsme dorazili z aukce, kde jsem nevydražil pro sebe téměř nic. Nicméně na stole jsem si jednu radost udělal. Myslím, že je v krásném stavu. Jako celkový příjemný dojem na mě udělalo setkání s kolegy, které jsem delší dobu neviděl. Jako " velký " nedostatek bych si dovolil podotknout, že dražitel neměl mikrofon, což způsobilo při " ďábelském tempu " , že jsem dokonce dražil jinou položku. Naštěstí mi ji vzali zpátky. Ale tem mikrofon by byl velkým přínosem
Zaregistrován
24. 2. 2009
Ještě přikládám obrázek
Obrázky:
Zaregistrován
25. 1. 2010
Nedavno sa jedna predala na aukre, ale nebola taka pekna. 😉
Zaregistrován
2. 11. 2008
Jsem dorazil na konec aukce, ale co tam Jirka licitoval, to byly pěkné pálky, kam až to lezlo. Jsem nechápal, vypadalo to, jako by měli v rukách křeč a nemohli ji dát dolu!😉
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
2. 11. 2008
Sice to tam bylo vše telegraficky, ale rád jsem vás "moraváky" viděl, snad se mi povede i na další aukce dostavit!
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
6. 11. 2008
tak tak, za sebe v aukci 0, ale na stolech jsem pár drobných kousků celkem cca za 4500Kč ulovil a něco si snad do budoucna domluvil...😉
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
1. 1. 2009
fotodokumentace asi nebude k dispozici, ale mohl byste mi někdo z účastníků poskytnout podrobnější popis nabízených chybotisků 100 Kčs 1961?
Byly opravdu tak hezké?
Zaregistrován
14. 9. 2008
chybotisky napsal/a:
fotodokumentace asi nebude k dispozici, ale mohl byste mi někdo z účastníků poskytnout podrobnější popis nabízených chybotisků 100 Kčs 1961?
Byly opravdu tak hezké?
jeden pekny, tam byl na reverzu skutecne krasne otisknuty averz z dalsi bankovky. taky to slo asi za 5000 tusim.
Pak jeden takovy slabsi, tam bylo totez, ale mene vyrazne.
A ten posledni, to byl jen posunuty tisk doleva
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.