o to nende🙂 spíš mám nějakou vnitřní zábranu věnovat svůj čas, peníze a energii na něco, kde se předem ví, že se pojede podle takových "pravidel", kdy je sběratelství na posledním místě a každý upřímný sběratel, co se toho zúčastní je považován prodávající spíš za blba😞
acme, navrhoval bych, aby někdo z moderátorů vzal příspěvky 152 a dále (dotaz od babygulka) - ale kromě věcí, které se týkají jen a pouze této konkrétní Klimovy aukce (např. dotazy na neprodané položky) - a udělal z toho důležité vlákno v této sekci o aukcích s názvem např. "Tvorba cen bankovek" nebo něco lepšího a popisnějšího.
Toto fórum čte hodně lidí, kteří tu nikdy nediskutovali. Věřím, že je mnoho takových, kterým se po přečtení poslední debaty pořádně protočily panenky, protože vidí, že několik relevantních sběratelů (sakra, to si ale fandím!) se naprosto spontánně shodlo na stejném závěru. Pánové, děkuju všem. Nebyl můj záměr vyvolat svou odpovědí takovou reakci - prostě jsem jenom odpověděl na dotaz od babygulka. Ale je vidět, že nás všechny štve totéž - a hlavně nás asi štve to, že jako vědoucí menšina nemáme možnost informovat nevědoucí většinu. Tak snad tohle pomůže...
Áno a keď sa bude zakladať tá nová téma, tak k nej pripojiť aj príspevok #43 čo napísal Woodhaven v tejto téme https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/investicni-sberatelstvi_post_-215037#post215037 ako ukážka z praxe.
Brett, i když je to jistě hezká ukázka, na jiném místě tady jsem vysvětlil, že ta věc, o které je řeč, se nějakou dobu před tím vydražila za cca 3-4 násobek. Takže i když si o praktikách v sálových aukcích myslím svoje, toto by nebylo vhodné použít, protože vědět to o té původně dosažené ceně, tak se bavím úplně stejně.
Si si istý, že dôvod toho úsmevu bol v tom, že pred tým sa vydražila ako píšeš za 3-4 násobok. Ja si istý nie som. Ďalej to komentovať nebudem.
dakujem majkle! kedze som pravidelnym navstevnikom tohto fora a citam vsetky sekcie, tak ma vzdy zarazaju ceny nasich bankoviek, ktore su uplne podla mna prepalene a vysoke ceny na aukciach...🙄
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.