Moderátoři: smith

sd57

Uživatel

Zaregistrován:
28. 3. 2019

Vytvořeno:
14. 3. 2020, 09:41

"dlouhá 7 "..................padělek (copy)

Josef 636

Uživatel

Zaregistrován:
12. 3. 2020

Vytvořeno:
2. 4. 2020, 03:24

Díky za odpověďi. Že je to copy jsem trochu počítal. I když děda měl i jiné kousky. A rozhodně pravé. Na tuto jsem se ale již od dědy posouzení nedostal.
No a jakou tedy by mohla mít cenu tato kopie?
Odpovědi jako ,,Hoď ji do koše´´ neberu. Každá mince i padělek má svoji cenu. Ale tato jakou?
Dík za různé odpovědi.
Josef

MikyM

Uživatel

Zaregistrován:
26. 2. 2020

Vytvořeno:
3. 4. 2020, 12:12

Pro Josefa 636 Tvůj požadavek, abychom ti řekli cenu něčeho, co nemá žádnou cenu, mi připadá celkem nesmyslný. Ale poradím Ti - dej to od koruny na Aukro a uvidíš kam se to vyšplhá...
Někdo zájem bude mít. Já mám třeba jednu takovou ve sbírce uloženou, pro porovnání s tou originální ... a jako dokumentaci toho, že se falza u této mince vyskytují. Dostal jsme ji s omluvou zadarmo poté, co mi za ni musel prodejce vrátit peníze, když jsem dodatečně atestem prokázal, že to je falzum (prodejce to původně netušil).

Josef 636

Uživatel

Zaregistrován:
12. 3. 2020

Vytvořeno:
4. 4. 2020, 01:38

Pro MikyM Dík za odpověď. Stejně si ji nechám i když je to padělek (nebo kopie). Je to po dědovy a že není orig. tak to mi neva. Udělám to jako ty a zařadím ji jako památku na to, že děda neměl vše v ažuru, jak je vidno. Ještě jednou, MikyM dík.
Josef

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.