Moderátoři: smith
a zase sme pri tych zarucenych fantasmagoriach .
tak ja uz neviem ani ci to razidlo prasklo alebo nie😃
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zbieram skúšobné razby, ale ak mi pribudnú dve ročne, tak je to úspešný rok. Kde sa potom všetky ukrývajú, keď boli dorazené v neznámych množstvách? Ak máte niečo na predaj, tak sem s tým. Určite sa dohodneme. Mimochodom dražia sa aj na aukciách ČNS...
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
zmienku v clanku sa ani neoplati komentovat
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Kučera môžeš mi poslať celý článok? Celkom by ma zaujímalo čo sa tam píše o 1 Kč 1922. Nie sú tam žiadne fakty, len autorove dohady. Možno ak niekto vlastní Chaurove numismaticke listy nech kukne či sa tam o 5 halieri 1924 nepíše. Veď to bola veľká numizmatická téma aj v roku 1924.
Neprekonateľný zdroj plný informácii o vývoji československých mincí je kniha G.Chlapovič Kremnická mincovňa. Žiadne dohady, len čisté fakty...
Sent from my ZX Spectrum
dobrý vtip...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
A kde máš jistotu, že zmíněná (a papírově podložená) fakta odpovídala skutečnosti (tím teď nenarážím na knížku Kremnická mincovna)?
A kde máš istotu, že slnko je planéta a nie mimozemská kozmická loď? Alebo si už niekedy videl molekulu?
Mne citované rozhodnutia ministerstva financii, ŠBČS, Mincovne Kremnica a zákonov týkajúcich sa obeživa ako fakt plne postačujú. Možno by sa niektorí mladí autori notafilickej literatúri mohli inšpirovať a prestať čítať Danikena.😉
Sent from my ZX Spectrum
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.