Moderátoři: smith
Zaregistrován
6. 11. 2010
jj😃 to bylo naposled co jsem si tenhle plátek koupil, jak odešel šéfredaktor Bílek tak to jde od desíti k pěti..
Zaregistrován
6. 11. 2010
Prostuduju ten program a pokusím se..
Zaregistrován
15. 7. 2007
dokazu si predstavit, ze nejake dobre zachovane anticke mince (denary napr.) by vypadaly v 3D luxusne. bohuzel z toho co vlastnim z antiky se moc vydojit neda a spis by to vetsinu vydesilo. Zkusil jsem tedy alespon to neco malo z te bidy co vlastnim, abych namlsal i antikare😉
Obrázky:
Zaregistrován
12. 1. 2010
Ty bronzy vypadaji hodne dobre🙂
Jinak nejake stribro bych mohl zapujcit ale ted neni pres den cas ani na nic.
Zaregistrován
15. 7. 2007
Dekuju za nabidku, zatim to myslim nebudeme resit - byt obrazky by to byly pekne. Pozdeji se kdyztak pripomenu. Chtel jsem to jen ukazat, jak to muze dopadnout. Jinak ten denar je suberat, takze tech detailu tam moc neni. Taky mam dost prace jine. Bud to zkusi nekdo jiny a nebo az bude nejaky duvod (napr. kvuli nejake publikaci apod.). Take se zda, ze to zas tolik lidi nezaujalo - nevim, zda je to okurkovou sezonou nebo se to proste nelibi a nebo lidi cekaji teprve na bryle😃
Zaregistrován
12. 6. 2012
Pro jednookého to moc smysl nemá (a to určitě nějaké takové brýle mám - možná i z ABC).😞
Zaregistrován
15. 7. 2007
:( no rozhodne ne zcela - i kdyz, zkousel jsem to a jeden prinos to muze mit i pro tebe. pokud stridas pred jednim okem filtry, uvidis minci sice pokazde v jinem barevnem tonu, ale hlavne pokazde jakoby z jineho uhlu.
tudiz, zustava ta vyhoda, ze i kdyz nemas v ruce minci (ci obecne predmet nebo detail), v jednom obrazku je ulozena i ona prostorova informace (takze i tak lze lepe posoudit napr. povrch apod.), byt tuto informaci nemas k dispozici v jeden okamzik
shrnuto - ten efekt to uz nema, ale informace tam je stale
Zaregistrován
15. 7. 2007
v chlubirne jsem dal normalni obrazky, zde pro pokoukani vkladam 3D
Obrázky:
Zaregistrován
7. 10. 2006
tak nevím, ale z těchto fotek mě bolí akorát oči, lepší jsou ty fotky ve chlubírně😃
Zaregistrován
6. 11. 2008
asi tak...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.