To gratuluji, za puvodnich 1600,- jste mohl mit ted opravdu hodne “muziky”, tak tomu se rika prohrat jackpot 😉 ale tenkrat to nemohl nikdo vedet...

Pokud je to pravda tak to jen dokládá, stejně jako dosud evidovaná sériová čísla zachycených kusů, že nemohl uniknout do oběhu pouze jeden balíček v Brně, jak se často mezi sběrateli traduje.

Mám 2 poznámky. Za 1 jsem nikdy neměl důvod sledovat proužek na bankovkách , dokud se nezačalo mluvit o proužku Zaire. Ale mohlo se to stát, že si toho někdo " nezávázně " všiml.
A za druhé zpráva pro " chybotisky ": Zaire se snažím evidovat od doby, kdy se to " profláklo". Mám v evidenci 33 kusů těchto chybotisků. Během poslední doby a to hlavně z důvodu vysokých cen se začalo Zaire objevovat na aukcích. Nicméně se jedná stále o mnou již evidované kusy. Za posledních několik let jsem doplnil pouze 3 "nové" kusy. Jinak se kupují a prodávají dokola stále stejné bankovky !!!😁
Takže si osobně myslím, že kusů na trhu ani stovka nebude !!😉

chybotisky napsal/a:
Pokud je to pravda tak to jen dokládá, stejně jako dosud evidovaná sériová čísla zachycených kusů, že nemohl uniknout do oběhu pouze jeden balíček v Brně, jak se často mezi sběrateli traduje.
Ty balíčky byly dva, je to zde někde v historii. Druhý byl někde v SČ, tam se jich také několik vyskytovalo a odkupovalo.
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.