To nestačí napsat do jednoho fóra???
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Na kolik byste si v současnosti cenili 200Kč, variantu proužek Kč ve stavu N? Je vidět poměrně málo, proužek Kč se vyskytuje jenom na části jedné ze 4 cedulí (série A49-A72), v eNku si většina lidí schovala jenom první série s proužkem Kčs... Jednu jsem zrovna koupil a uvažuju nad koupí ještě jedné, ale nechci moc přeplácet. Děkuju za názory.
Navážu na tohle už postarší vlákno. Sice se povětšinou zabývá variantou ZAIRE, ale já bych teď rád přehodil výhybku k variantě žlutý papír. V Bajerovi u popisu bankovky se píše: "Tzv. žlutý papír vznikl zkušebním nástřikem rubu u prvních archů." Varianta se vyskytuje v sériích A01 - A24.
Zajímalo by mně, co se rozumí slovem "prvních". Je v tom nějaký systém? Resp. co znamená "prvních"? (Pokud vím, tak u Zaire systém je - jeden ze 4 proužků na archu byl špatný - tady jde ale o celé archy.) Já mám ve sbírce kontrolní číslo 400190 (série A21, ta ale nebude podstatná), dnes se na Aukru prodala (A08 ) 511820.
Ahoj.
Jestli máš navíc, vzal bych si 2 kusy ,klidně čísla za sebou, ale je to jedno. S. 01 náhodou nemáš ? u té bych připlatil.
Jestli máš e-mail adresu pošli číslo účtu + cenu, ať mohu poslat příkaz. Ale u počítače budu až v úterý. Nebo pošli na dobírku.
díky.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.