Zaregistrován
1. 1. 2009
žádná evidence, kolik bankovek dostalo omylem proužek Zaire podle mě nikdy neexistovala.
Způsob distribuce a uvádění nových bankovek a sérií do oběhu neznáme, ale můžeme odvodit složení sériových čísel v balíčku, to je známé, stále a neměnné, pokud se nepletu.
Zaregistrován
17. 12. 2014
Prepáčte že sa tu do toho miešam ale takéto posuny pásiku sú bežné?
Ďakujem.
Obrázky:
Zaregistrován
1. 1. 2009
Zdravím jožo, běžné.
Můžu poprosit o sériová čísla nebo už je máme?
Zaregistrován
17. 12. 2014
prvá je
E 32 994116
druhá
F 15 734818
Ja sa tomu nerozumiem ale pozeral som ""či náhodou"" nemám vzacnosť a všimol som si ten posun
Ak je treba môžem poslať skeny
Zaregistrován
1. 1. 2009
aha, díky, nevím proč jsem předpokládal, že jsou obě série A.🙂
Zaregistrován
17. 12. 2014
:( Takže nie sú milionár
Zaregistrován
14. 9. 2008
chybotisky napsal/a:
žádná evidence, kolik bankovek dostalo omylem proužek Zaire podle mě nikdy neexistovala.
No, myslim, ze dost zalezi na tom, zda byla nejaka likvidace, pak by o tom mel byt zapis. Napr, ze bylo zlikvidovano 328 archu papiru z duvodu prouzku Zaire, pripadne kolik hotovych archu bankovek bylo zlikvidovano a proc.
Zaregistrován
1. 1. 2009
nějaký záznam o tom určitě musí existovat, nemám páru jak detailně se tohle eviduje, ale konkrétní počty kusů?
Bezpečně musí být v archivech podrobnější evidence u obráceného vodoznaku.
Myslím, že u Zaire se spíš než archy likvidovali už hotové balíčky.
Zaregistrován
22. 2. 2009
chybotisky napsal/a:
nějaký záznam o tom určitě musí existovat, nemám páru jak detailně se tohle eviduje, ale konkrétní počty kusů?
Bezpečně musí být v archivech podrobnější evidence u obráceného vodoznaku.
Myslím, že u Zaire se spíš než archy likvidovali už hotové balíčky.
Žádná evidence neexistuje a nikdo nic nelikvidoval, kontrola selhala.
Zaregistrován
27. 5. 2011
Ahoj, já dostal před 20 lety na veletrhu FIBEX sděleni od tehdejšího ředitele STC ing. Bulíčka, že málem plakali (nevím v jakém smyslu), když strkali do skartovaček celé archy nerozřezaných hotových dvoustovek s proužkem ZAIRE, na které přisli ještě v tiskárně. Ale kolik toho bylo... ví snad jen on sám, nebo Pámbu...
To Chybotisky: Z těch fotek od JOZO 9 se dalo i tak poznat, že se nejedná o sérii A... 😉 víte jak?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.