to trava: jj už jsem to zaregistroval -upravil jsem původně starou verzi tabulky kde to (Kč u nad A73) bylo špatně...
to Acme2000: také mi to přišlo "nesystémové", někdo tu právě kdysi psal, že upgraduje původní tabulky atd.
(i původně jsem myslel že bych si mohu editovat všechny SVÉ staré příspěvky... některá fóra to tak mají)
ale to podle mne jde jen Moderátorům ?!? -případně mi někdo písněte postup třeba i na e-mail.
- druhá možnost je dát to někam do obecnějšího vlákna třeba pod Literaturu... ale to mazání tím nevyřešíme...
to Dracek: to chápu pokud jde o vydání již konkrétního článku - literatury. Ale zde by to měla být diskuze (i třeba "nedostatečně informovaných tupounů" :-) která i Vás třeba nakopne) a především "soustředěná studnice vědomostí"
A pokud to tu nenajdu (a prolezu všechny "mě známé" weby či literaturu kterou mám po ruce já) tak se zeptám... a třeba dostanu lepší odkazy, které tu už zase budou zaznamenány pro ostatní.
/samosebou je jasně na místě odpověď "...ale vždyť se tu o tom tam a tam píše - nastudujte si nejdříve..."/
OK, takze kdyby to treba bylo 100 archu = 2400 dvoustovek, tak nam tam celkem ten prouzek Kcs zapada ... v te ciselne rade nejdriv archy s prouzkem Zaire, pak Kcs, pak zase Zaire.
Neco jineho by bylo, kdybychom meli bankovku stejne serie s nejakym cislem (prouzek ZAIRE), pak nasledujici cislo by bylo s prouzkem Kcs a hned dalsi cislo zase ZAIRE.
Tady někde na Sběrateli je psáno, že dva balíčky, jeden na jižní Moravě a druhý v severních Čechách.
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.