Zaregistrován
16. 2. 2007
Já se s Tvými názory plně ztotožňuju🙂
..::R::..
robert.kurucz@email.cz
Zaregistrován
10. 6. 2006
Mne, vassilijovi a určite aj Tomovi chýba v zbierke pražský groš Ladislava Pohrobka. Určite by sme boli ochotní dať do pľacu aj niekoľko tisíc. Neviete niekto o nejakom?🙂
Zaregistrován
25. 4. 2007
archy, až koľko tisíc? kde je hranica???
Zaregistrován
16. 2. 2007
...vykrást muzeum ?🙂
Archy... zrovna se dívám na ten materiál co jsi mi poslal, teprve teď se mi živě dostal do rukou🙂 Alespoň vím, že večer mám co číst...
MOC TI DĚKUJI !
robert.kurucz@email.cz
Zaregistrován
25. 4. 2007
robbie, ale zná, len u každého je nastavená nejak inak😃
Zaregistrován
16. 2. 2007
Tak jste mi zrovna připoměli s tím kolik je kdo ochotný dát za minci... že jsem zrovna asi před pár desítami minut měl čest držet v ruce 1KG zlata slitého do mince za půl milionu...
...tak se mě pan dodavatel ptal jestli to nechci, tak jsem říkal že ne, že by se mi to nevlezlo do alba 😃
robert.kurucz@email.cz
Zaregistrován
10. 6. 2006
Robbie, to si dobre spravil, do albumu by sa ti to ozaj nevliezlo a čo potom s tým?
Ohľadom toho Pohrobka; asi budem musieť naozaj vykradnúť Národní... Tá minca má o "niečo" väčšiu hodnotu ako ten 1kg zlata🙂
Zaregistrován
25. 4. 2007
Archy, ked ťa nechytia, mysli aj na ostatných...😁
Robbie, ked tú 1kg mincu niekto vyrobil, určite predpokladá že sa aj predá....ale z Teba je asi sklamaný😆
Zaregistrován
22. 4. 2007
No vzhledem k tomu že Pohrobkových grošů jsou snad všeho všudy čtyři kusy, tak jejich cena půjde do závratných výšin. To já třeba mít zbytečný milión....tak si koupím nové auto 😁 😁
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.