Zaregistrován
22. 2. 2009
jedna hraniční je jaká je
Zaregistrován
1. 7. 2008
je jaká je, ale hlavně, že je🙂)) tak už jsme na tom takto:
Cb (Haase)
Db, Eb, Fb, Gb ????
Hb (TB NBČS)
Kdo doplní tu zbývající čtyřku?🙂
Zaregistrován
6. 4. 2009
Mě by zajímal i druhý problém, jaká je poslední vydaná série. Nevěřím totiž, že je to až série Zh (podle Bajera). Jakou kdo máte nejvyšší sérii *h?? Já osobně mám Hh.
Díky
Zaregistrován
1. 7. 2008
taky potvrzuji Hh (Chh nemám od nikoho potvrzeno, Ih taky ne)
Zaregistrován
25. 1. 2010
Chlapi, keď to tu tak čítam... Koľko sa už venujete zbieraniu bankoviek a koľko ich máte? Ja som rád, keď mám zastúpený katalóg aspoňv jednom kuse...
Zaregistrován
24. 2. 2009
Miciko, jestli si tuto problematiku chceš upřesnit, doporučuji velmi zdařilý článek v časopise mince bankovky č. 1/2010 strana 34-36, kde je tato problematika kolem 20 Kč 1926 podrobně popsána .
Zaregistrován
3. 2. 2008
když už jste zmínil tento časopis, mohl by jste lehce zhodnotit jeho kvalitu?přemýšlím o předplatném, tak zda to ma cenu.diky
Zaregistrován
24. 2. 2009
Musím říct, že jsem byl v začátcích dost skepický, bylo tam na můj vkus hodně o cizích mincích a bankovkách, ktré mi moc neříkaj. Jenže každý sbírá něco. Slyšel jsem, že se začínají více věnovat místní měně, tak si myslím, že už je to vcelku zajímavější. Ale jak pro koho. Někdo byl možná rád, že tam byla ta cizina. Hold každý sbíráme něco jiného. Já objednání rovněž zvažuji i když to máme k náhlednutí či zapůjčení na pobočce ČNS, takže je to možná zbytečné. Uvidím.
Zaregistrován
6. 11. 2008
Ono to není někdy žádná sranda, vydávání takového časopisu, když kvalitní autoři nic nechtějí psát z časových důvodů a pokud nebude v dohledné době nějaký konstantní počet předplatitelů, aby časopis nebyl dlouhodobě ve ztrátě, pak u nás také zase mimo NL nic nemusí vycházet. Proč myslíte, že mimo jiné také asi zanikly Hradecké zprávy? Nejsou lidi, články a možná peníze(?).
Oproti zahraničí, kde obchodníci pomocí reklam podporují vydávání časopisu(a teda také propagaci sbírání na veřejnosti pro všechny generace), u nás uhnat obchodníka s mincemi či podobně k zadání reklamy je dost problém. A dalo by se pokračovat. Co kdyby odtud někdo zkusil něco také napsat do některého dalšího čísla?!?! Objevy, zajímavosti.... Příspěvky můžete poslat do redakce třeba i mailem.
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
24. 2. 2009
Musím říct, že jsem nad tím tak trochu uvažoval, ale musí to být téma, které zaujme jak laiky tak pokročilé a to není tak jednoduché. Ale něco se možná chystá, zkusit se to může.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.