Moderátoři: blazek007, Admin - Zdeněk Jindra, smith, doddie
Zaregistrován
19. 9. 2021
Poprosím ,vie niekto pomôcť s určením TD a ZP .
Obrázky:
Zaregistrován
19. 9. 2021
Zdravím s touto známkou som sa trápil veľmi dlho , kým som sa obrátil o pomoc .
Preto znovu poprosím odborníkov na Hradčany , je to I. alebo II. TD , ale ktoré
ZP ?
Zaregistrován
19. 9. 2021
Vďaka za pomoc , už som to poriešil .
Zaregistrován
7. 7. 2010
Ahoj,
prehrabujem sa tou kopou Hradčian čo som uverejnil v rubrike Ohodnotenie.
Prvé pozerám 15h. Našiel som článok od Beneša a mám pár známok, ktoré spĺňajú tie identifikačné body, jedna spĺňa všetky a pár spĺňa niektoré. Čo hovoríte, mohla by byť niektorá z nich tá 7.TD ?
Táto spĺňa všetky 4 ID body.
Obrázky:
Zaregistrován
7. 7. 2010
Neviem či je obrázok dosť ostrý tak posielam ostrejší
Obrázky:
Zaregistrován
12. 2. 2013
Ahoj, měla by to být 67/VII. Vryp nad 5.sp, tečka nad A, vrub v oválu ve 12,50 atd.
Zoubek
Mluv jen tehdy je-li to lepší jak mlčení.
Zaregistrován
7. 7. 2010
Ďakujem. Začiatočnícke šťastie. To bol asi 3 kus čo som chytil do ruky 😳 a hneď všetko sedelo.
Mohol by som Vás poprosiť o scan podľa čoho porovnávate ZP? Ani na Hradčany stamps and na Knihtisk neviem dohľadať a na Filaso tá časť Filatelie nie je. 😐
Zaregistrován
7. 7. 2010
Potom tu mám ešte farby, hlavne táto 15h páska ma zaujala. Je to v podstate farba 20h.
Obrázky:
Zaregistrován
13. 12. 2010
Všetkým želám úspešný nový rok a hlavne pevné zdravie.
Bohužiaľ farba podobná karmínovej 20 hal známke sa v pečiatkovanom stave nevyskytuje. Farba podobná karmínovej farbe známok hodnoty 20 hal sa vyskytuje mimoriadne zriedka iba v čistom. Osobne si myslím, že sa v týchto prípadoch jedná o známky z tlačiarenského odpadu. Jednoznačne doporučujem overiť takúto známku znalcom, a vyžiadať si na ňu atest, aby sa vylúčila možná manipulácia ohľadom pozmenenia farby a prípadné dodatočné nanesenie lepu na známku.
Viď príspevok 778 v tomto vlákne.
Zaregistrován
7. 7. 2010
Ďakujem doddie. Preberám tu skart Hradčian a ČSR I. celkom pekné veci sa tam vyskytujú. Ale už končím, nemám na to nervy. 😆
Obdivujem vás Hradčanárov, že sa dokážete hrabať v desaťtisícich známok.
Pár pekných extrémnych farieb tam je, niektoré na výstrižkoch.
Mám tu aj ďalšieho adepta na VII.TD , možno ZP 36? Snažím sa použiť návod na knihtisk pre Plate 7. Ale priame obrázky políčok ako pre 1 až 6 by boli lepšie 🙄
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.