Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, dejvy, smith
m1234.
Osobne som sa tu nikdy nepýtal na cenu tej ci onej znamky, koniec koncom nie vždy vzácny exemplár znamená drahý exemplár ale to vy asi viete resp mali vedieť, to je za prvé. Za druhé, vy posudzujete bez toho, aby ste mali dostatok relevantných informácií o tej situácii, a síce Vás je do toho nic, ale vysvetlím a hádam že sa Vám rozsvieti žiarovka potom.
3 zberatelia a 1 znalec (nik z nich nepoznám) sa mi ozvali kvoli zbierke, ktorú som získal (podotýkam, ze som ani nikoho nepožiadal o ohodnotenie ani žiaden inzerát som nedal a pod.) a prípade niekoľkých známok z ČSR a AT sa každý z nich pozastavil a na zaver (okrem iných hlúposti dajte album a do týždňa Vám ho ohodnotiť atd) tak každý z nich (pri ktorých sa všetci na chvíľu zastavili) bol ochotný ma zbaviť toho bremena a aj ked su podľa nich bezcenne, tak boli ochotný za ne dat celkom niekoľko stovák EUR (trocha divne). Tie som tu ani neukázal, nepredal a už hlavne viem presne ich hodnotu, ktorá je mnoho násobne vyššia.
Na záver Vám ďakujem za názor, ktorý je pre mna irelevantný ale hlavne neobjektívny.
Robi13 napsal/a:
... ale nie je to môj koníček a myslím si ze ani tomu v budúcnosti nebude inak a takto som to otvorené aj na fóre odprezentoval.
Ďakujem.
Dovolím si poprosiť o informáciu, v ktorom vlákne a kedy to tu bolo prezentované a číslo príspevku.
Nedovolím si nikoho upodozrievať z klamstva. Asi mi to len uniklo.
Robi13, je vidět že ohledně známek, které jsi zdědil, jsi naprosto bezradný. Během týdne jsi tady vyřešil, pokud dobře počítám, 3 známky, o kterých jsi doufal že z nich uděláš nějakou raritu. Pokud budeš tímto tempem pokračovat nadále, můžeme se těšit že tohle vlákno bude Tvými "objevy" zaplaveno na několik let.
Zdravím.
zaujímavé je, toľko vstupov a názorov ste všetci poslali ale ani jeden, ktorý by sa venoval priamo téme a otázka, kt v nej odznela.
Známky nie sú hnedé. Je to štandardná farba lepidla. U 4Kč na tvojej fotke nevidím farebný rozdiel skôr u 10 Kč Bratislava.
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.