Do sbírky bych rád sehnal všechny číselné řady.
Stokorun bylo 28 ks, předpokládám, že to nyní bude podobné, jen doufám, že ne víc. Právě z tohoto důvodu se ve frontě otočím několikrát, aby měl materiál na případnou výměnu a doplnění čísel, která u nás na pobočce neseženu. Jde mi čistě o to poskládat jednu sadu pro mojí sbírku.
Pokud se někdo chystáte do fronty a nevyzvednout všech pět kusů, budu velmi vděčný, když vezmete o jeden kus víc a ten mi následně vyměníte - prodáte.
Ohledně spekulací, zda se zhodnotí - nezhodnotí, je zbytečné polemizovat, to ukáže čas, také to, která čísla budou nedostatková, jako u 100 Kč. Za mne je to i způsob jisté a výhodné investice, byť k tomu tak nepřistupuji. Nečekám zhodnocení 10-20 násobku jako u 100 Kč, ale troufnu si střízlivým odhadem tvrdit, že za 3 roky jí pod 5000 Kč nikdo prodávat nebude. A může i překvapit dalším násobkem ceny... Argumentace, že jich je 200 tisíc, mi přijde lichá. To bylo 100 Kč také a i po opadnutí horečky se jejich cena kolem 1000 Kč +- za kus drží a klesat už rozhodně nebude. Naopak s vydáním a zkompletováním sad 1000 Kč se s prodejem 1000 Kč zájem o 100 Kč možná ještě znovu zvýší...
Spekulanti a překupníci si přijdou opět na své.
Mně jde o zkompletování jedné sady pro mou sbírku. Za férové nabídky a pomoc se zkompletováním budu vděčný. Děkuji
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.