Jsem trošku brzda na PC ale mam pro všechny vážně sběratele a milovníky spikleneckych teorií objasnění na jejich otazky ohledně serii a netradičního postupu ČNB při výdeji. Nechci ale dávat cené informace a postřehy veřejně takovým kujicim pikle pikloňům jako je tady Mirek přímo pod nos. Jde nejak konverzaci zneviditelnit?!
Obrázky:
Dobrý den,
vaše dedukce je ovšem naprosto mylná a s Vámi naservírovanou nabídkou nemá nic společného.
Moje domněnka je, že by vydaných M24 mohlo být 2500ks, ovšem záměrně uvádím, že se mi dostalo velice atraktivním číslům, pravděpodobně těm nejvyšším z atraktivních.
Možno lépe přesněji uvést nejatraktivnějším z vysokých. Pro mě osobně kromě kusů 01 či 2500 a postupek tyto kusy zahrnující, není vysoké číslo této série nikterak hodnotnější než-li jiné ovšem atraktivní číslo jako 24 apod., a to i pokud mezi sběrateli dojde ke konsensu v otázce posledního čísla této série.
Pro mne nejvíc kus první a poslední, pak jen pár zajímavostí mezi tím, asi tak, metr si přece může nastavit každý sám.
Ovšem mi to nedá a musím se vyjádřit, že jsem nejen vaším, částečně bych řekl až toxickým, přístupem poněkud rozladěn. V podobném duchu jsem po půlnoci, stejně tak jak vámi uveřejněné příspěvky, obdržel maily od jistého p. Nového V., který mě nejprve vcelku seriózně oslovil, aby mě následně bezprostředně potom spojil s onou zavádějící aukcí, a jako Vy vcelku nevybíravě počastoval.
O skutečných sběratelích mám představu, že se s dalšími o své poznatky podělí, debatují a především drží seriózní glanc. Vy ovšem i vzhledem k historii vašich příspěvků skutečným sběratelem nejste, pouze pobuřujete a vytváříte konstrukce.
Já se za skutečného sběratele sice také nepovažuji, ovšem tak nějak mám tušení, že každý zastáváme zcela odlišnou morální zodpovědnost.
Přeji Hezký den!
ida98: Kdybyste respektoval pravidla fora, konkretne
7 ) Pokud zde chcete prodávat své sběratelské předměty, vždy uveďte pevnou cenu, není povoleno zakládat zde netransparentní aukce typu „kdo dá víc“.
a tedy napsal, co presne nabizite a za jakou cenu, usetril byste si podobne reakce (a my ostatni to nemuseli cist...).
numismat@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.