Moderátoři: Šenfi, acme2000, smith

PEPAZDEPAHOSTIVAR

Uživatel

Zaregistrován:
6. 3. 2022

Vytvořeno:
12. 2. 2023, 02:17

Jasně Mirek je typyckej srdcař co si chtěl ověřit jestli 27 tis není za kterých má již vystaveno není málo jestli je tak blízko konce jak se domnívá!!? Není! je hodně daleko. Vlastně je bevyznamnej!

PEPAZDEPAHOSTIVAR

Uživatel

Zaregistrován:
6. 3. 2022

Vytvořeno:
12. 2. 2023, 02:24

https://aukro.cz/1000kc-s-pritiskem-7031495917
PEPAZDEPAHOSTIVAR

Uživatel

Zaregistrován:
6. 3. 2022

Vytvořeno:
12. 2. 2023, 02:34

Jsem trošku brzda na PC ale mam pro všechny vážně sběratele a milovníky spikleneckych teorií objasnění na jejich otazky ohledně serii a netradičního postupu ČNB při výdeji. Nechci ale dávat cené informace a postřehy veřejně takovým kujicim pikle pikloňům jako je tady Mirek přímo pod nos. Jde nejak konverzaci zneviditelnit?!

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

ida98

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2023

Vytvořeno:
12. 2. 2023, 13:08

Jsem trošku brzda na PC ale mam pro všechny vážně sběratele a milovníky spikleneckych teorií objasnění na jejich otazky ohledně serii a netradičního postupu ČNB při výdeji. Nechci ale dávat cené informace a postřehy veřejně takovým kujicim pikle pikloňům jako je tady Mirek přímo pod nos. Jde nejak konverzaci zneviditelnit?! Obrázky: ...

Dobrý den,
vaše dedukce je ovšem naprosto mylná a s Vámi naservírovanou nabídkou nemá nic společného.
Moje domněnka je, že by vydaných M24 mohlo být 2500ks, ovšem záměrně uvádím, že se mi dostalo velice atraktivním číslům, pravděpodobně těm nejvyšším z atraktivních.
Možno lépe přesněji uvést nejatraktivnějším z vysokých. Pro mě osobně kromě kusů 01 či 2500 a postupek tyto kusy zahrnující, není vysoké číslo této série nikterak hodnotnější než-li jiné ovšem atraktivní číslo jako 24 apod., a to i pokud mezi sběrateli dojde ke konsensu v otázce posledního čísla této série.
Pro mne nejvíc kus první a poslední, pak jen pár zajímavostí mezi tím, asi tak, metr si přece může nastavit každý sám.
Ovšem mi to nedá a musím se vyjádřit, že jsem nejen vaším, částečně bych řekl až toxickým, přístupem poněkud rozladěn. V podobném duchu jsem po půlnoci, stejně tak jak vámi uveřejněné příspěvky, obdržel maily od jistého p. Nového V., který mě nejprve vcelku seriózně oslovil, aby mě následně bezprostředně potom spojil s onou zavádějící aukcí, a jako Vy vcelku nevybíravě počastoval.
O skutečných sběratelích mám představu, že se s dalšími o své poznatky podělí, debatují a především drží seriózní glanc. Vy ovšem i vzhledem k historii vašich příspěvků skutečným sběratelem nejste, pouze pobuřujete a vytváříte konstrukce.
Já se za skutečného sběratele sice také nepovažuji, ovšem tak nějak mám tušení, že každý zastáváme zcela odlišnou morální zodpovědnost.
Přeji Hezký den!

numismat

Moderátor

Zaregistrován:
25. 7. 2006

Vytvořeno:
12. 2. 2023, 13:24

ida98: Kdybyste respektoval pravidla fora, konkretne

7 ) Pokud zde chcete prodávat své sběratelské předměty, vždy uveďte pevnou cenu, není povoleno zakládat zde netransparentní aukce typu „kdo dá víc“.

a tedy napsal, co presne nabizite a za jakou cenu, usetril byste si podobne reakce (a my ostatni to nemuseli cist...).

numismat@seznam.cz

mischel13

Uživatel

Zaregistrován:
2. 11. 2008

Vytvořeno:
12. 2. 2023, 13:44

karell

Uživatel

Zaregistrován:
8. 6. 2008

Vytvořeno:
12. 2. 2023, 13:59

Dnešní postřeh z jedné z facebookových skupin, takhle vypadá skutečný sběratel :-)

Obrázky:

Roman25

Uživatel

Zaregistrován:
26. 1. 2023

Vytvořeno:
13. 2. 2023, 12:48

Dobrý den , kdyby se chtěl někdo zbavit 1000 Kč s přítiskem ČNB serie M01 tak se určitě domluvíme :-)
kontakt: sberatel1965@seznam.cz

zdendaz

Uživatel

Zaregistrován:
17. 3. 2015

Vytvořeno:
13. 2. 2023, 21:08

Najde se někdo na výměnu R 96 za M 24?

Nabízím sérii R 96 a chci sérii M 24. Ideálně osobní předání Praha. Našel by se někdo? Díky Zdenek

Sipkar

Uživatel

Zaregistrován:
6. 5. 2010

Vytvořeno:
14. 2. 2023, 16:48

Mám několik Rkových sérií a sérii M15 na výměnu, přislíbenou mám i R01, tak pokud máte zájem měnit série, tak klidně napište, které chcete vyměnit. Také mám zájem vyměnit nebo koupit M01. Když tak pište na sipkar75@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.