Oba dny byly v Praze před zavíračkou M série.
Jsem ale z ČNB poněkud "rozladěn". Mnoho lidí dostalo bankovky s "vrypem". To by se z ČNB nemělo stávat. Překupníky a spekulanty pomíjím. Zajímavou zkušenost měl kolega, který dostal pytlíček s exkluzivními kontrolními čísly a dvě bankovky stejné číslo jiná série. Toto není náhoda. Osobně mu to přeji, ačkoli se notafilii aktivně nevěnuje, je zřejmé, že v ČNB výběr probíhal. Ale co, život jde dál :-)
09.02.2023 16:15
„Výměna bankovky 1000 Kč s přítiskem k 30. výročí rozdělení české a slovenské byla na všech územních zastoupeních ČNB ukončena z důvodu vyčerpání zásob,“ uvedla ČNB.
Tak neviem. Mám sa smiať alebo plakať?😲
Je pravda, že výmenou nikto nič neriskoval, pretože bankovkou môže normálne zaplatiť. Pravdepodobne sa postupom času začnú objavovať aj v obehu.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Úplně nechápu smysl Vašeho příspěvku. 100 Kč 2019 jsem v oběhu nezažil, ale zaslechl jsem, že známý známého se chlubil, že s ní někde zaplatil. Možná, že vyšší nominál a skutečnost, že někteří se k bankovkám po obdržení chovali jako prasátka, povede, že se jich pár do oběhu dostane... Nemslím si ale, že by mi jí někdo vrátil v obchodě, či by ji podal bankomat.
Dobrý den,
pokud by ještě někdo měl navíc bankovky ze série M a měl zájem o sérii R (mohu nabídnout 5 po sobě jdoucích bankovek série R79 a k tomu nabídnout 5 bankovek ze série R82, které nejsou po sobě jdoucí - jsou vždycky ob jedno číslo), ráda směním.
V případě zájmu prosim pište do e-mailu a.viktorova@seznam.cz, určitě se dohodneme. Moc děkuju🙂
Je to s potiskem, nebo s pissingem 😲
Konzultace a poradenství v oboru frenologie.
Dobrý den,
protože v zaměstnání dělám s penězi (podotýkám nejsem bankéř) a několikráte mi do rukou přišlo leccos na čem pohled utkvěl, začal jsem se během let okrajově zajímat o bankovky a i zde na webu občas něco dohledal.
V pátek jsme s rodinou vyrazili pro výroční bankovky. Dostalo se nám mj. série M24, a to zohledňujíce, že je tato série poslední i velice atraktivním číslům, pravděpodobně těm nejvyšším z atraktivních.
Kvůli respektu ke sběratelům, a díky jim za v průběhu let zde získané informace, proto předtím, než se bankovky případně rozhodnu uveřejnit v aukci, je zde dávám všanc. Pokud se některá z nabídek přiblíží mé představě, můžeme se domluvit na předání.
Konkrétní čísla bankovek zašlu zájemcům na mail. Prosím neptejte se, kolik za ně, ale v případě zájmu podejte nabídku. I za to Vám děkuji.
Všem skutečným sběratelům přeji pěkné úlovky.
Mirek email: ida98@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.