Zaregistrován
24. 5. 2011
Nechápem čo Ťa na tom obťažuje? Ak nechceš odpovedať neodpovedaj. Nie každý je znalý oboru a prišiel na toto fórum, preto aby mu odborníci poradili. Ak sa cítiš príliš "vysoko" na to odpovedať, nik Ťa nenúti. Ale jedna z funkcií tohto fóra je aj to, že sa tu môže akýkoľvek laik spýtať na čo len chce ak to súvisí s danou problematikou. Jediný problém vidím v tom, že je príspevok vložený do nesprávneho vlákna, ale hodnotiť to, že ak sa niekto spýta na hodnotu neplatnej bankovky tak to svedčí o jeho intelekte... neviem. Tak som asi rád, že nie si moderátorom.
chybotisky napsal/a:
být moderátorem, takové otázky automaticky mažu, škoda slov a místa. A takový smazaný, ignorovaný dotaz, většinou na cenu, je vlastně odpovědí, "nestojí to za řeč".
Zaregistrován
1. 1. 2009
tak teď jsem to dostal, čekal jsem, až se někdo podobný ozve. Souhlasím s "jak nechceš, neodpovídej", férovější než moje radikální mazání. Samotnému se mi na tomto fóru podařilo dát (pro zasvěcené) taky pár přinejmenším přitroublých dotazů, když jsem byl líný najít si informaci sám, ale tohle je přeci jen trošku moc. A na to jsem chtěl upozornit a jen si odfrknout, to je všechno, konec zbytečné diskuze a (mého) spamování tohoto vlákna.
Zaregistrován
9. 10. 2008
A vy se pak divite, ze se najde nekdo, kdo proda papirovou padesatikorunu za 30 korun, protoze uz je prece neplatna !!!
Zaregistrován
17. 9. 2012
Zdravím, chtěl by někdo tuto stokorunu z roku 1993? Kdyžtak pište na mail: hokejslavia50@seznam.cz 😉
Zaregistrován
1. 1. 2009
jasná (ne)odpověď, že obyčejná oběhová
Zaregistrován
17. 9. 2012
Zdravím mě se dostala do ruky (pracuji jako prodavač) 2Kč z roku 2011 krásná akorát je o 1/3 užší než ostatní. Vše na ní je vyobrazeno správně jen szmboly z jedné strany tolik nevystupují. Nevíte jakou by mohla mít mince hodnotu?
Zaregistrován
6. 2. 2009
Žeby 2,- Kč?! 😉 😎
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.