Moderátoři: smith, Guldiner, Charon

Mekki

Uživatel

Zaregistrován:
11. 9. 2015

Vytvořeno:
6. 1. 2023, 08:55

Přečetl jsem si pár vašich komentářů a trochu Vám to vyjasním. Správně jste dedukovali, že jsem jedna a tatáž osoba co prodává. Když jsem ji kupoval tak jste mě tady všichni setřeli co jsem za blázna. Jenom pro informaci nepotřebuji peníze na dárky a nepotřebuji jí vůbec prodat, cenu nikdy neztratí. A ani při prodání mi nebude ve sbírce chybět. Nikdy bych jí neprodal spekulantovi, který jí obratem prodá o pár procent dráž. Cena je pouze pro vážného a movitého sběratele, kterému bude chybět ke kompletaci sbírky. Ona ta cena cca 50 000,- EUR není tak veliká🙂. A nebo je to všechno jinak. Jinak provize mě netrápí a dani pro FÚ to nepodléhá. Přeji pěkný den.

Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

Vytvořeno:
6. 1. 2023, 09:46

Přečetl jsem si pár vašich komentářů a trochu Vám to vyjasním. Správně jste dedukovali, že jsem jedna a tatáž osoba co prodává. Když jsem ji kupoval tak jste mě tady všichni setřeli co jsem za blázna. Jenom pro informaci nepotřebuji peníze na dárky a nepotřebuji jí vůbec prodat, cenu nikdy neztratí. A ani při prodání mi nebude ve sbírce chybět. Nikdy bych jí neprodal spekulantovi, který jí obratem prodá o pár procent dráž. Cena je pouze pro vážného a movitého sběratele, kterému bude chybět ke kompletaci sbírky. Ona ta cena cca 50 000,- EUR není tak veliká🙂. A nebo je to všechno jinak. Jinak provize mě netrápí a dani pro FÚ to nepodléhá. Přeji pěkný den.

Jóóó kdyby si jí nabídl jen za 100 000,- Eur bylo by to bez komentářů,tak za těch pouhopouhých 50 tis si to musíš vyžrat..😉 😁

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

___

Uživatel

Zaregistrován:
24. 3. 2010

Vytvořeno:
6. 1. 2023, 09:49

Mekki napsal/a:

"Cena je stanovena podle toho jakou má cenu pro moji sbírku !!!! "

Mekki napsal/a:

...A ani při prodání mi nebude ve sbírce chybět...

Takže čo tým chcel básnik?

___

Uživatel

Zaregistrován:
24. 3. 2010

Vytvořeno:
6. 1. 2023, 09:56

No, ono to skorej vyzerá, že si to vyžieraš ty sám. Ak si dobre spomínam, tak top kus si predal za nejakých 600 litrov a teraz banuješ, lebo sa hnusné stavy ponúkajú za dvojnásobok. Oprav ma, ak sa mýlim.

Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

Vytvořeno:
6. 1. 2023, 10:13

sigur napsal/a:

No, ono to skorej vyzerá, že si to vyžieraš ty sám. Ak si dobre spomínam, tak top kus si predal za nejakých 600 litrov a teraz banuješ, lebo sa hnusné stavy ponúkajú za dvojnásobok. Oprav ma, ak sa mýlim.

Jo,jo... Hold opravdový top kus je jen jeden 😁 , takový se na trhu jen tak neobjeví a když už ,tak ho chci vidět za pořádný balík, opravdu by mne urazilo kdyby šly top bezchybné kusy v RL lesku pod mega....🙂 😎

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

Mekki

Uživatel

Zaregistrován:
11. 9. 2015

Vytvořeno:
6. 1. 2023, 17:20

Já jsem žádný top kus nikdy neprodal a podle mě se hned tak nějaký TOP kus prodávat nebude. Ta co prodávám je na hraně do sbírky, ale je k dispozici. Ta co se prodává za 375 000,- je totální šrot, který bych snad ani do sbírky nechtěl.

Mekki

Uživatel

Zaregistrován:
11. 9. 2015

Vytvořeno:
6. 1. 2023, 17:25

To Sigur: za prvé nevím co je to banovat a za druhé mě to uráží🙂. Básník tím chtěl říci, že tady bylo nudno tak tu je alespoň veselo🙂.

ramires

Uživatel

Zaregistrován:
27. 9. 2015

Vytvořeno:
6. 1. 2023, 17:30

....banovat ...litovat ,to mám od sigura😃 😃

___

Uživatel

Zaregistrován:
24. 3. 2010

Vytvořeno:
6. 1. 2023, 17:42

Mekki, ja som to (banovať) použil v reakcii nie na teba, ale na Barbara, takže sa netreba urážať. 🙂. A je pravda, že si túto nudnú tému celkom oživil. Mňa len zaujíma, kde sa tá bublina zastaví, prípadne, či aj spľasne. Takže som zvedavý, či a za koľko to nakoniec strelíš.

Mekki

Uživatel

Zaregistrován:
11. 9. 2015

Vytvořeno:
6. 1. 2023, 18:37

To Sigur: Vše O.K. já nejsem urážlivej typ. Čas ukáže jestli to je bublina a nebo ne. Můj názor, že absolutní většina těchto mincí je již uschována na věky věků a již se nebudou na trhu vůbec objevovat. Vím ještě o třech mincích v dobrém stavu (jedna téměř UNC), ale ty na 100% nepůjdou do prodeje. Podle mě již cena není rozhodující a ta mince prostě nebude. Když jsem jí v roce 2015 koupil tenkrát za nesmyslnou cenu, tak většina sběratelů předpovídala, že se jich za tu cenu objeví několik. Pokud vím tak další rok se podobná prodala 1, ale již za dvojnásobek. Za kolik ji prodám se uvidí, ale nikdy neslevím naopak budu pomalu zdražovat. A když se neprodá tak jí dostane třeba vnuk jako památku na dědu. 🙂

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.